"It takes courage to grow up and become who you really are"
- E.E. Cummings -

 


Herken je dit?

 • Je hebt last van (faal)angsten.
 • Je piekert veel.
 • Je hebt een laag zelfbeeld, bent onzeker en hebt weinig zelfvertrouwen.
 • Je voelt je somber of neerslachtig.
 • Je vindt het lastig om je grenzen aan te geven.
 • Je hebt last van onverwerkte gebeurtenissen. 
 • Je hebt vaak buikpijn / keelpijn / hoofdpijn (zonder medische oorzaak).
 • Je wordt gepest of pest zelf.
 • Je vindt het lastig om met je emoties om te gaan.
 • Je bent hoogsensitief en weet niet goed hoe je hier mee om moet gaan.
 •  Je hebt veel verdriet om bijv. de scheiding van je ouders of het overlijden van een dierbare.
 • Je ervaart een hoge prestatiedruk.
 • Je voelt je onrustig van binnen.


Herken je jezelf in 1 (of meer) van bovenstaande punten? En heb je het gevoel dat je hierdoor belemmert wordt in je dagelijks leven?Wil je graag weer in je eigen kracht komen te staan, je beter in je vel voelen en meer kunnen genieten van de kleine dingen in het leven? Verlang je naar innerlijke rust, verbinding en (meer) zelfliefde? Ik help je graag!


Mijn naam is Nicole en in mijn praktijk begeleid ik met passie kinderen, jongeren en jongvolwassenen op hun weg naar het (her)ontdekken van hun eigen kracht, oftewel hun Groeikracht. Mijn motivatie komt voort uit persoonlijke ervaringen, waaronder een angststoornis en paniekaanvallen tijdens mijn tienerjaren. Uit deze ervaringen is mijn missie ontstaan om anderen te kunnen helpen, waarbij ik mijn verkregen inzichten inzet. 


Van nature hebben we allemaal innerlijke kracht en een sterk zelfhelend vermogen in ons. Soms raken we echter, door verschillende omstandigheden, het contact hiermee kwijt. Dit zorgt ervoor dat we uit balans raken, wat verschillende klachten op mentaal, emotioneel en/of fysiek vlak tot gevolg kan hebben.


Samen gaan we aan de slag om jouw Groeikracht te (her)ontdekken, zodat je de balans kunt herstellen en vol vertrouwen de weg naar positieve verandering kunt bewandelen. Tijdens dit proces maken we gebruik van o.a. spelvormen, creatieve opdrachten, systemische opstellingen, (invul)boeken, meditatie en mindfulness. 


Wil je graag meer rust en balans ervaren in je leven, je beter in je vel voelen en (meer) zelfliefde ervaren? Je bent van harte welkom! Voel je vrij om contact met me op te nemen voor vragen, het bespreken van mogelijkheden of om kennis te maken.


Liefs, Nicole


Contact


 


Aanbod


Coaching voor kinderen (4 - 12 jaar)


Spelenderwijs en kindgericht neem ik je mee op ontdekkingsreis naar jouw eigen kracht. Waar liggen jouw talenten en kwaliteiten? En welke handvatten heb je nodig om in je eigen kracht te komen en te blijven staan? Op een positieve en creatieve wijze krijg je inzichten hoe om te gaan met de uitdagingen die je tegenkomt op je pad.


Meer informatie


Coaching voor jongeren en jongvolwassenen (13 - 28 jaar)

We gaan op ontdekkingsreis in jouw binnenwereld: Welke gedachten en overtuigingen heb je? Welke patronen heb je ontwikkeld en hoe kun je deze doorbreken? Wat heb je nodig om weer in je eigen kracht te komen en te blijven staan? We halen jouw sterke kanten en naar boven en ontdekken welke richting jij op wilt groeien.


Meer informatie


Workshops voor kinderen (4 - 12 jaar)


Tijdens de workshops gaan we spelenderwijs en creatief aan de slag met verschillende thema’s zoals; emoties, zelfvertrouwen, talenten en kwaliteiten. Een laagdrempelige en ontspannen manier om aandacht te besteden aan de verschillende thema’s. De workshops dragen bij aan het zelfbewustzijn en de verbinding met jezelf en de ander.


Meer informatie


 
 
 
Instagram