Wie ben ik?

Mijn naam is Nicole Verschuren, getrouwd en trotse moeder van een zoon (2015) en een dochter (2017). Samen wonen we in Oosterhout, waar ik mijn praktijk aan huis heb.

Mijn eigen jeugd was niet gemakkelijk. Jarenlang heb ik gekampt met een angststoornis (agorafobie, ook wel straatvrees genoemd), een paniekstoornis en PTSS (post-traumatische stress stoornis) Dit heeft veel impact gehad op mijn leven toendertijd. Zo voelde ik me vaak onbegrepen, ‘anders dan anderen’, en ik was zo bang dat het nooit meer beter zou worden... Maar dat werd het wel!

Ik heb een manier gevonden, samen met de juiste begeleiding, om te leren omgaan met de angsten en om traumatische ervaringen een plek te kunnen geven en te verwerken. En nu zou ik zo graag jou willen helpen! Uit ervaring weet ik hoe fijn het is als iemand je écht begrijpt. Waarbij je je verhaal kan doen, zonder bang te hoeven zijn wat de ander ervan vindt. Iemand bij wie je herkenning en erkenning vindt.

In 2021 ben ik mijn praktijk ‘Praktijk Groeikracht’ gestart, een droom die uitkwam. Voor mij stond het al snel vast dat ik mijn praktijk de naam ‘Groeikracht’ wilde geven. De naam staat voor mij symbool voor de groei, die ik vanuit eigen kracht en met de juiste handvatten, heb gemaakt. Ik hoop dat veel kinderen en jongeren deze groei ook mogen gaan ervaren en het maakt me trots dat ik hier een bijdrage aan mag leveren.


Opleidingen / cursussen

  • Helend Kindcoach - Arterre (2021)
  • Meditatie en Mindfulness met kinderen - Arterre (2021)
  • Jongerencoach - (2022)
 
 
 
Instagram