Ervaringen van anderen


Ouders van N. (7 jaar) - Coachtraject
"Onze dochter is enorm geholpen door de coaching van Nicole. Ze was een onzeker meisje en had ook veel last van buikpijn en keelpijn. Door gebruik van verschillende (creatieve) methodes is Nicole hiermee aan de slag gegaan. Inmiddels zit onze dochter veel beter in haar vel en zijn de lichamelijk klachten sterk vermindert. De benaderingswijze van Nicole sloot zeer goed aan en ze is altijd met veel plezier naar de afspraken gegaan. Wij sluiten het traject dus positief af en raden de coaching van Praktijk Groeikracht dus zeker aan."

Mama van Anne (10 jaar) en Liza (6 jaar) - Workshop 'Schatgravers'

"Anne en Liza hebben genoten van de professionele aandacht van Nicole tijdens de workshop Schatgravers! Ze hebben het leuke Schatgravers spel gespeeld en zijn achter hun eigen en elkaars sterke kanten gekomen. Ze hebben daar mooie tekeningen over gemaakt, met als klapstuk een schilderijtje voor elkaar. Wat een liefde is er voor zichzelf en tussen de zussen boven komen drijven tijdens deze creatieve middag!

Mama van R. (8 jaar) - Workshop 'Kom in je kracht'
"Onze dochter heeft een onwijs leuke middag gehad met haar vriendin tijdens de workshop "Kom in je kracht". Ze vindt het moeilijk om haar kwaliteiten te zien en ziet van zichzelf meestal alleen de dingen die fout gaan. Tijdens een spelletje heeft ze samen met Nicole en haar vriendinnetje gekeken naar haar krachten, een hele waardevolle les. Savonds hoorde ik dat ze tegen haar broertje zei: "Jij moet die workshop ook echt eens gaan volgen, ik heb er zoveel van geleerd". Zeker voor herhaling vatbaar dus!"

S. (17 jaar) - Coachtraject
"Ik ben je dankbaar voor het feit dat je mij hebt geholpen met het juiste pad te vinden en me hebt geleerd weer van mezelf te kunnen houden."

Mama van Fenna (8 jaar) - Workshop 'Kom in je kracht'
"Fenna is geen kind dat zich snel op haar gemak voelt ergens. Ze vond het heel spannend om te gaan. Ze kwam helemaal blij thuis en haar krachtstok staat nog steeds midden in de kamer!"

Ouders van Q. (5 jaar) - Coachtraject

"Nicole heeft ons en onze zoon (van 5 jaar) heel goed geholpen. Hij voelde zich erg op zijn gemak bij haar en keek uit naar de afspraken. Nicole geeft een fijne invulling aan het coachuur, dat goed past bij zijn leeftijd. De verhalen zijn begrijpelijk en hierdoor heeft hij taal gekregen om te benoemen hoe hij zich voelt. Hij kan nu beter omgaan met zijn emoties. We vonden het heel prettig dat Nicole steeds alle tijd voor ons en onze zoon nam en dat ze steeds weer openstond voor de richting die hij opging met het verwerken van het verhaal. We kregen iedere keer een berichtje na het coachuur over wat ze in dat uur gedaan hadden en hoe hij had gereageerd. Heel waardevol voor ons. Het afsluitende feestje vond onze zoon vooraf al helemaal fantastisch, wat een goed idee! We zijn dik tevreden en kunnen iedereen met een kind dat moeite heeft zich emotioneel te uiten, Praktijk Groeikracht aanbevelen!"

Mama van Bas (6 jaar) - Workshop 'Schatgravers'

"Wat heeft mijn zoontje vandaag genoten!! En wat heeft hij meer over zichzelf geleerd!! Hij is 6,5 jaar en denk al snel dat hij iets niet kan bijvoorbeeld. En het eerste dat me opviel net na de workshop was dat ik hem ergens mee wilde helpen en hij zei nee hoor mama dat kan ik zelf wel proberen! Daar wordt je als moeder toch blij van!
Nicole is een super lieve warme vriendelijke vrouw en dit straalt ze op de eerste seconde al uit en ook zeker naar de kinderen! Bas voelde zich gelijk al op zijn gemak! Een super aanrader en wij gaan zeker vaker met workshops of andere dingen mee doen! Want zeg nou zelf, een moeder wilt toch dat haar kind goed in zijn kindervelletje zit! Complimenten van mij en een dikke kus van basje!"

Ouders van K. (10 jaar) - Coachtraject

"Onze dochter is welbespraakt maar is soms ook onzeker en kan veel piekeren. Zij heeft een aantal consulten gehad bij Nicole van Praktijk Groeikracht. Hier leerde zij positief naar zichzelf te kijken en met beide benen op de grond te staan. De aanpak van Nicole is erg professioneel maar je voelt dat het vanuit het hart komt. Een warme vrouw die echt naar je kind luistert en haar consult aanpast naar wat je kind verlangt die dag, dat moment"


 
'

 
 
 
Instagram